Executive leadership training

För dig som vill jobba intensivt och exklusivt med din utveckling som ledare

Din förmåga att navigera förändringarna avgör
framgången för ditt företag

Världen har aldrig ändrats i så snabb takt och samtidig kommer det aldrig att gå långsammare än nu. Din förmåga att navigera i de här förändringarna kommer att avgöra framgången för ditt företag. Det mest effektiva sättet att utvecklas är att tillbringa tid tillsammans med andra med hög förmåga, stort driv och som vill samma sak.

Du vet att det är genom ditt ledarskap du kan utveckla företaget mot de mål och den vision som finns. Allt du lär dig kommer du att ge tillbaka till företaget i form av skarpare beslut, bättre planering, tydligare ledarskap och träffsäkrare marknadsföring.

Det här programmet är för dig som vill gå från att vara en bra chef till att vara en fenomenal ledare för hela din organisation. Du vill säkerställa att ni är lönsamma och framgångsrika även i framtiden.

Genom programmet får du ett tajt och unikt nätverk som du kommer att ha nytta av i resten av ditt liv. Allt som sägs är konfidentiellt och därför skriver alla deltagare under ett tystnadslöfte.  

Första träffen sker i den vackra Hälsinggården Ol-Ers i Järvsö den 10-12 juni 2024. En miljö som inspirerar till goda samtal, lärande och nya insikter. Under det mötet bestämmer vi gemensamt datum för övriga träffar och studiebesök.  

Programmet har ett grundkoncept och anpassas samt designas utifrån deltagarna behov och önskemål. Förutom startmötet i Järvsö kommer träffar med besök genomföras i Stockholm. Vi kommer även att göra en studieresa som bestäms gemensamt i programmet.    

Startdatum är den 10-12 juni 2024 i Järvsö.

I programmet ingår

 • Personlig utveckling 
 • Individuell coaching 
 • Självkännedom Ledarskap 
 • Affärsutveckling inkl. affärsplan 
 • Marknadsföring 
 • It och säkerhetskompetens 
 • HR frågor 
 • Access till ett nätverk av experter som stöd

Jag har utbildat över 150 vd:ar i liknande program och har sett hur de utvecklas som personer och vilka resultat de skapar i sina organisationer. Den utvecklingen kan du också få.

Investering: 129.500 kr + moms. Boende och resor tillkommer.

Det här ingår:

 • 10 dagars utbildning vid minst tre träffar 
 • Individuell coachning
 • Digital utbildning ” Train2Lead Academy” samt ”Situationsanpassat Ledarskap” (värde 27 890 kr) 
 • Minst tre externa talare

Programmet genomförs med minst 8 och max 15 deltagare.  

Vill du ingå i Executive leadership training program? Boka ett digitalt möte med mig så kan vi avgöra om du passar som deltagare i det här programmet. Hör av dig direkt till: olle.fack@train2lead.se

Välkommen    
Olle Fack  
Train2Lead AB  

“Olles föreläsningar har varit otroligt uppskattade och inspirerande för företaget. Vi använder fortfarande verktyg och positiva tänkesätt vi lärt oss av honom i vårt dagliga arbete. Som min coach och mentor har han varit orädd och knivskarp i sina analyser, han har lyft mig som människa under perioder jag inte orkade göra det själv. Tack!”

Malin Hagberg
VD, Hudikhus

Utvecklas tillsammans med andra ledare i en fantastisk miljö

Hej, jag heter Olle Fack

Genom åren har jag hjälpt hundratals vd:ar att utveckla sitt ledarskap för att nå sina mål. Jag har dessutom, tillsammans med Kjell Enhager, utbildat tusentals chefer och ledare runt om i världen för organisationer som H&M och JM.

Jag har jobbat som metal tränare för elitidrottare och jobbat med personlig utveckling i både det lilla och det stora. Tillsammans med Håkan Eriksson har jag stått för Sparbankernas koncept Framgånsfabriken.

Alla möten med chefer och ledare har givit mig en unik möjlighet att göra verktygen för ledarskap enklare, tydligare och lättare att omsätta i vardagen.

Och det, det är ju hela framgången. Kunskap i all ära men det är när du använder det här som du skapar din och ditt teams framgång.

Välkommen till Executive leadership training!

Olle Fack

Vill du ingå i Executive leadership training program? Boka ett digitalt möte med mig så kan vi avgöra om du passar som deltagare i det här programmet. Hör av dig direkt till: olle.fack@train2lead.se